GSM.fi
 
Sonera Elisa Saunalahti GSM-Suomi
 
GSM.fi Etusivulle Etusivulle
 

Elisa Matkapuhelinliittymät Elisa

Sonera Matkapuhelinliittymä Sonera

Saunalahti Matkapuhelinliittymä Saunalahti

Saunalahti Paketti Saunalahti Paketti

GSM Suomi Matkapuhelinliittymät GSM Suomi

 

PlusTV-kanavapaketti PlusTV-kanavapaketti

Viasat-kanavapaketti Viasat-kanavapaketti

 

 Mobile.fi Laajakaista

 

 Liittymävertailu

 Tarjoukset

 Uutiset

 Kilpailu

 Tilaa liittymä

 Yhteystiedot

 

GSM.fi - Avainlippu

Tilaamalla meiltä
tuet työtä Suomessa

Kolumbus Matkapuhelinliittymä

Kolumbus liittymän palvelut


Kolumbus-liittymien uusmyynti on lopetettu!
Uuden Kolumbus-liittymän tilaaminen tai hinnoittelumallin vaihtaminen ei ole enää mahdollista.

Tilalle suosittelemme Saunalahden liittymiä. Saunalahdelta löydät mm. edulliset perusliittymät ja 3G-Paketit. Tutustu Saunalahden liittymiin.

Kolumbus tarjoaa liittymiinsä monipuolisia lisäpalveluja, joilla liittymän käyttö on entistä monipuolisempaa. Kolumbukselta löytyy runsaasti sekä maksuttomia, että maksullisia lisäpalveluja. Kolumbus on osa Elisaa. Tutustu ja tilaa liittymätilauksesi yhteydessä.

Vakiopalvelut | Asiakasedut | Lisäpalvelut | Tiedonsiirtopalvelut

 
Vakiopalvelut
Seuraavat palvelut ovat automaattisesti käytössä Kolumbus matkapuhelinliittymissä.

 • Tekstiviestin lähetys ja vastaanotto
  Tekstiviestillä tavoitat ystäväsi edullisesti silloinkin kun hän ei voi vastata puhelimeen.
 • Yhteiskäyttö ulkomailla eli 'roaming'
  Elisa on tehnyt ns. roaming-sopimuksen jo yli 200 ulkomaisen operaattorin kanssa, joten matkustitpa minne hyvänsä, on todennäköistä että Elisa liittymäsi toimii myös siellä.
 • Soittajan numeron näyttö
  Näet soittajan numeron näytöltäsi puhelimen soidessa. Jos olet tallentanut ao. numeron puhelimen tai SIM-kortin muistiin, näet soittajalle tallentamasi nimen.
 • Puhelukohtainen numeronäytön esto
  Halutessasi voit puhelukohtaisesti estää oman numerosi näkymisen vastaanottajan puhelimessa tai näyttölaitteessa.
 • Koputus, pito, vuorottelu
  Puhelun kestäessä voit välillä vastata koputtavaan puheluun, laittaa alkuperäisen puhelun pitoon ja vuorotella puheluiden välillä.
 • Välipuhelu
  Voit jättää puhelusi pitoon ja soittaa toisen puhelun eli välipuhelun. Välipuhelun jälkeen voit palata takaisin alkuperäiseen puheluun. Välipuhelu hinnoitellaan kuten normaali puhelu.
 • Soitonsiirrot
  Soitonsiirroilla voit kätevästi ohjata sinulle tulevat puhelut valitsemaasi numeroon
 • Elisa 151-Erittely
  Voit hoitaa työ- ja henkilökohtaiset puhelut tai tekstiviestit yhdellä ja samalla liittymällä. Palvelun käyttö on helppoa, näppäilet tunnuksen 151 ja sitten haluamasi puhelinnumeron suuntanumeroineen.
 • Puhelun edelleen yhdistäminen
  Puhelun edelleen yhdistämisen avulla voit yhdistää käynnissä olevan puhelun toiselle henkilölle
 • Videopuhelut
  Videopuhelun avulla välität tunnelmasi käyttäen kuva- ja ääniyhteyttä.
 • Elisa Ryhmäpuhelu
  Ryhmäpuhelun avulla voi nopeasti ja tehokkaasti hoitaa useampaa henkilöä koskevan asian yhdellä puhelulla. Ryhmäpuhelupalvelun avulla 2-6 henkilöä voivat muodostaa puhelun, jossa osallistujat voivat keskustella ryhmässä keskenään
 •  

  Asiakasedut
  Seuraavat asiakasedut ovat valittavissa Kolumbus liittymiin.

 • Euron Sunnuntai
  Euron Sunnuntai -edulla normaalihintaiset kotimaanpuhelut maksavat sunnuntaisin enintään 1 euron. Määräaikainen 12 kk pituinen sopimuskausi. Vain kuluttaja-asiakkaille.

  Etu on voimassa vasta sen jälkeen, kun olet saanut vahvistuksen palvelun kytkennästä. Vahvistus toimitetaan kirjeitse Elisan tilauskäsittelyn toimesta.

  Kytkentämaksu: 0.00 euroa
  Kuukausimaksu: 0.00 euroa

 •  

  Lisäpalvelut
  Seuraavat maksuttomat ja maksulliset lisäpalvelut ovat valittavanasi Kolumbus liittymiin.

 • Kaveripiiri
  Kolumbus Kaveripiiri on lisäpalvelu, jolla soitat ja tekstaat erityisen edullisesti valitsemiisi Kolumbus- ja Elisa Matkapuhelinliittymiin. Puhelut Kaveripiirissäsi oleviin liittymiin maksavat 0,039 €/min ja tekstiviestit 0,039 €/kpl. Voit liittää Kolumbus Kaveripiirisi 1-6 liittymää. Kolumbus Kaveripiirin edut ja rajoitukset koskevat ainoastaan omaa liittymääsi. Saat tekstiviestillä vahvistuksen palvelun käyttöönotosta.

  Kytkentämaksu: 5.00 euroa
  Kuukausimaksu: 1.95 euroa

 • SMS Paketti 100
  Voit tilata Kolumbus liittymään lisäksi tekstiviestipaketin, joka sisältää 100 kpl normaalihintaisia Suomesta lähetettyjä tekstiviestejä. Tekstiviestit voit lähettää kaikkien operaattoreiden liittymiin, myös ulkomaisiin matkapuhelinnumeroihin.

  Kytkentämaksu: 0.00 euroa
  Kuukausimaksu: 1.99 euroa

 • Vastaaja
  Vastaaja toimii henkilökohtaisena puhelinvastaajanasi ympäri vuorokauden. Saat saapuneista viesteistä tekstiviesti-ilmoituksen. Voit kuunnella viestisi missä tahansa, silloin kun sinulle sopii. Vastaanotetun viestin kuuntelusta veloitetaan saman verran kuin jos soittaisit toiseen Elisan verkossa toimivaan liittymään.

  Kytkentämaksu: 0.00 euroa
  Kuukausimaksu: 0.00 euroa

 • SMS Paketti 300
  Voit tilata Kolumbus liittymään lisäksi tekstiviestipaketin, joka sisältää 300 kpl normaalihintaisia Suomesta lähetettyjä tekstiviestejä. Tekstiviestit voit lähettää kaikkien operaattoreiden liittymiin, myös ulkomaisiin matkapuhelinnumeroihin.

  Kytkentämaksu: 0.00 euroa
  Kuukausimaksu: 5.99 euroa

 • SMS Paketti 1000
  Voit tilata Kolumbus liittymään lisäksi tekstiviestipaketin, joka sisältää 1000 kpl normaalihintaisia Suomesta lähetettyjä tekstiviestejä. Tekstiviestit voit lähettää kaikkien operaattoreiden liittymiin, myös ulkomaisiin matkapuhelinnumeroihin. Ylimenevät viestit 0,08 eur/kpl.

  Kytkentämaksu: 0.00 euroa
  Kuukausimaksu: 9.90 euroa

 • Saldomuistutus
  Saldomuistutus auttaa sinua pitämään puhelukulusi kurissa. Voit itse määritellä haluamasi saldomuistutusrajan, ja saat tekstiviestillä muistutuksen saldon lähestymisestä sekä täyttymisestä. Saldomuistutus ei kuitenkaan katkaise liittymän toimintaa, vaan ainoastaan muistuttaa asettamasi rajan ylittymisestä. Saldomuistutusta ei voi kytkeä samaan liittymään saldorajoituksen kanssa.

  Kytkentämaksu: 3.87 euroa
  Kuukausimaksu: 0.84 euroa

 • Saldorajoitus
  Saldorajoituksen avulla voit rajoittaa tehokkaasti puhelu- ja tekstiviestikulujasi. Voit itse määritellä haluamasi saldorajan, jonka ylityttyä liittymästä ei voi soittaa, lähettää viestejä tai käyttää muitakaan maksullisia palveluja. Puheluita ja tekstiviestejä voi kuitenkin edelleen vastaanottaa. Saldorajan lähestymisestä saat muistutusviestejä, ja myös rajan ylittymisestä ilmoitetaan tekstiviestillä ennen liittymän sulkeutumista. Saldorajoitusta ei voi kytkeä samaan liittymään saldomuistutuksen kanssa.

  Kytkentämaksu: 3.87 euroa
  Kuukausimaksu: 1.68 euroa

 • Puheluestot
  Palvelunumeroestoilla voit estää soittamisen normaaleja puhelumaksuja kalliimpiin palvelunumeroihin. Voit valita kuudesta estoluokasta itsellesi parhaiten sopivan.

  Kytkentämaksu: 0.00 euroa
  Kuukausimaksu: 0.00 euroa

 • Tekstiviestiestot
  Tekstiviesteille tarkoitettujen palvelunumeroestojen avulla voit estää tekstiviestien lähettämisen maksullisiin palvelunumeroihin ja ulkomaille. Voit valita kuudesta estoluokasta itsellesi parhaiten sopivan.

  Kytkentämaksu: 0.00 euroa
  Kuukausimaksu: 0.00 euroa

 • Pysyvä numeronnäytönesto
  Kun soitat, numeroasi ei näytetä vastaanottajan matkapuhelimessa.

  Kytkentämaksu: 0.00 euroa
  Kuukausimaksu: 0.00 euroa

 • Nopea Mobiilidata
  Kolumbus Matkapuhelinliittymään sisältyy vakiona kytkentä- ja kuukausimaksuton Nopea Mobiilidata -palvelu. Tiedonsiirto Nopea Mobiilidata palvelulla maksaa 1,50 e/Mt. Mikäli käytät tiedonsiirtoa paljon esimerkiksi wapin tai internetin selailuun, valitse käyttöösi sopiva kuukausimaksullinen tiedonsiirtopalvelu (Datapaketti tai Mobiililaajakaista).

  Tutustu Mobiilidata -palvelun ehtoihin

  Lue lisää Kolumbuksen tiedonsiirtopalveluista täältä.

 • Salainen numero
  Kun numerosi on salainen, sitä ei saa numerotiedustelusta. Salainen numero näkyy kuitenkin soitettaessa puhelun vastaajanottajalle.

  Kytkentämaksu: 0.00 euroa
  Kuukausimaksu: 0.00 euroa

 • Vodafone Eurocall
  Vodafone Eurocall -lisäpalvelulla soitat Euroopassa puhelusi aina samalla hinnalla kellonajasta riippumatta. Hinnoittelu-alueita on neljä: Gold, Silver, Nordic Gold ja Nordic Silver. Vodafone Eurocall -palvelu toimii Pohjoismaissa ja Euroopassa. Palvelua ei voi kytkeä liittymään, jossa on Saldorajoitus.

  Kytkentämaksu: 0.00 euroa
  Kuukausimaksu: 0.00 euroa

 •  


  Kolumbus Matkapuhelinliittymä

     
       
    Kolumbus Matkapuhelinliittymät
    Kolumbus KF Kolumbus KF
    Kolumbus P1 Kolumbus P1
    Kolumbus P2 Kolumbus P2
    Kolumbus KK Kolumbus KK
    Kolumbus T1 Kolumbus T1
       
    Liittymän käyttöohjeet