Etusivu      ::      Hinnasto      ::      Laitteet ja tekniikka      ::      Missä toimii?      ::      Tilausohjeet      ::      Yhteystiedot         
 
 
Mobile.fi Etusivulle Etusivulle
Mobile.fi Hinnasto Hinnasto

Mobile.fi Laitteet ja tekniikka Laitteet ja tekniikka

Missä toimii? Missä toimii?

Mobile.fi Tilaus Tilausohjeet

Mobile.fi Kilpailu Kilpailu

Palvelun tarjoajan yhteystiedot YhteystiedotMobile.fi yhteystiedot


GSM.fi - Avainlippu

Tilaamalla meiltä
tuet työtä Suomessa


AAA - Paras luottoluokka

Langaton laajakaista
Mobile.fi on uusi nopea ja langaton laajakaistaliittymäpaketti. Mobile.fi käyttää Digitan @450 laajakaistaverkkoa, joka mahdollistaa lankaverkon laajakaistayhteyksiä vastaavat nopeudet (512 kb/s, 1024 kb/s), langattomasti. Surffaa netissä, lue sähköpostit ja käytä pankkipalveluja missä tahansa. Mobile.fi on ihanteellinen laajakaistaliittymä paljon liikkuvalle ihmiselle tai esimerkiksi haja-asutusaluille, minne ei saada tavallista lankaverkon laajakaistaa. Voit käyttää nettiä kotona, töissä, mökillä, veneessä tai vaikkapa autossa; et ole enää paikkaan sidottu.

Digitan @450-laajakaistaverkko laajenee jatkuvasti ja vuoden 2009 loppuun mennessä sen ennustetaan kattavan koko Suomen. Katso verkon peittoalue Digitan karttapalvelusta tai täältä (pdf).

Käyttöönotto on helppoa
Et tarvitse kiinteää lankapuhelinliittymää. Verkon käyttöönotto on helppoa ja saat kaiken tarvittavan valmiissa Mobile.fi -paketissa. Kytket vain päätelaitteen koneeseen, asennat ajurit ja kun liittymäsi on aktivoitu, pääset verkkoon ilman sen kummempia säätämisiä.

Meiltä saat pakettiin valintasi mukaan pöytäkoneeseen tai kannettavaan liitettävän ulkoisen modeemin tai kannettavan tietokoneen PCMCIA-korttipaikkaan liitettävän datakortin. Lisäksi voit valita langattoman lähiverkon paketin, joka sisältää datakortin ja tukiaseman. Kaikkiin paketteihin kuuluu lisäksi antennisetti, jolla varmistat parhaan mahdollisen yhteyden. Voit tilata meiltä tarvikkeet myös erikseen.

Sinulla on 14 päivän palautusoikeus, joten jos langaton laajakaista ei toimikkaan haluamassasi paikassa, saat rahasi takaisin.

Tutustu laitteisiin ja tekniikkaan tarkemmin täältä. Liittymien ja laitepakettien hinnat löydät täältä. Lue tilausohjeet ja tee tilaus täältä.