Etusivu      ::      Hinnasto      ::      Laitteet ja tekniikka      ::      Missä toimii?      ::      Tilausohjeet      ::      Yhteystiedot         
 
 
Mobile.fi Etusivulle Etusivulle
Mobile.fi Hinnasto Hinnasto

Mobile.fi Laitteet ja tekniikka Laitteet ja tekniikka

Missä toimii? Missä toimii?

Mobile.fi Tilaus Tilausohjeet

Mobile.fi Kilpailu Kilpailu

Palvelun tarjoajan yhteystiedot YhteystiedotMobile.fi yhteystiedot


GSM.fi - Avainlippu

Tilaamalla meiltä
tuet työtä Suomessa


AAA - Paras luottoluokkaGSM.fi
Tilaaminen ja toimitus

Voit tilata laajakaistaliittymän yksityiskäyttöön tai yritykselle joko näiltä sivuilta tai soittamalla asiakaspalveluumme. Valitse jokin kolmesta Mobile.fi laajakaistaliittymästä (Lite, Standard tai Pro). Laajakaistaliittymästä maksat kertaluontoisen avausmaksun 39 euroa, sekä liittymän käytöstä kerran kuussa kuukausimaksua, joka riippuu valitusta liittymästä. Tarvitset lisäksi päätelaitteen, jolla pääset verkkoon. Voit valita pöytäkoneille sopivan pöytäpaketin ulkoisella modeemilla tai kannettaville sopivan paketin datakortilla. Lisäksi voit valita langattoman lähiverkon paketin. Voit myös ostaa tarvittavat laitteet erikseen.

Liittymän irtisanomisaika on yksi kuukausi. Tilaamillasi tuotteilla on kuluttajasuojalaissa määritelty 14 päivän palautusoikeus siitä päivästä lukien kun vastaanotit lähetyksen.

Liittymäsopimuksen voit allekirjoittaa joko sähköisesti käyttämällä henkilökohtaisia Nordean, Osuuspankin, Sammon tai Aktian verkkopankkitunnuksia tai vaihtoehtoisesti lähetämme sopimuspaperit allekirjoitettavaksi postitse.

Postitse tunnistautuessa laitteet toimitetaan ja liittymä aktivoidaan vasta kun olemme saaneet sopimuksesi takaisin allekirjoitettuna. Sähköisesti tunnistautuessasi laitteet toimitetaan heti ja liittymä aktivoidaan, kun olet noutanut laitepaketin postista.

Mobile.fi liittymä aukeaa 1-3 arkipäivän kuluessa siitä, kun olet noutanut laitepaketin postista. Voit ottaa liittymän käyttöön tämän jälkeen.

Laitteet toimitetaan postiennakolla. Toimitusaika on 5-10 päivää. Hintaan lisätään toimituskulut 20 euroa.

Lue yleiset toimitusehdot

Esimerkki tilaus (Pöytäpaketti + Mobile.fi Standard) :
Pöytäpaketti ulkoisella modeemilla ja antennisetillä hintaan 339 € + toimituskulut 20 € yhteensä 359 €, jonka maksat noutaessasi paketin postista. Avausmaksun 39 € maksat ensimmäisellä laskulla. Mobile.fi Standard -laajakaistaliittymän käytöstä maksat kerran kuukaudessa 48 euroa.

Tilaa Mobile.fi langaton laajakaistaliittymä