GSM.fi GSM.fi
 
GSM.fi Sonera Elisa Saunalahti DNA GSM-Suomi Plustv Viasat lehdet.net GSM.fi
GSM.fi
 
GSM.fi
GSM.fi Etusivulle Etusivulle
GSM.fi
 
GSM.fi

DNA Matkapuhelinliittymät DNA

GSM.fi

Elisa Matkapuhelinliittymät Elisa

GSM.fi

Sonera Matkapuhelinliittymät Sonera

GSM.fi

Saunalahti Matkapuhelinliittymät Saunalahti

GSM.fi

Dicame Matkapuhelinliittymät Dicame

GSM.fi
 
GSM.fi

PlusTV-kanavapaketti PlusTV-kanavapaketti

GSM.fi

Viasat-kanavapaketti Viasat-kanavapaketti

GSM.fi
 
GSM.fi

Liittymävertailu Liittymävertailu

GSM.fi

Tarjoukset Tarjoukset

GSM.fi

Uutiset Uutiset

GSM.fi

Kilpailu Kilpailu

GSM.fi

Tilaa liittymä Tilaa liittymä

GSM.fi

Yhteystiedot Yhteystiedot

GSM.fi
 
GSM.fi - Avainlippu

Tilaamalla meiltä
tuet työtä Suomessa
Mobile.fi - Langaton laajakaista

Tekniikka
Mobile.fi käyttää Digitan @450 laajakaistaverkkoa, joka mahdollistaa lankaverkon laajakaistayhteyksiä vastaavat nopeudet (512 kb/s, 1024 kb/s), langattomasti. Toteutuneet nopeudet riippuvat mm. radioyhteyden laadusta, päätelaitteesta ja vastaanottoantennista. @450-laajakaistaverkko on otettu käyttöön huhtikuussa 2007 ja se toimii NMT:ltä vapautuneella 450 MHz:n taajuudella. Verkkoa voidaan verrata matkapuhelinverkkoon. Laajakaistan taajuusalue on matala, joten yhdellä tukiasemalla voidaan peittää laajoja maantieteellisiä alueita. Näin ollen verkko soveltuu hyvin koko Suomen kattavaksi yhteysverkoksi.

Mobile.fi laajakaista eroaa tavallisesta lankaverkon laajakaistaliittymästä mm. siinä, että et tarvitse kiinteää lankapuhelinliittymää, etkä ole paikkaan sidottu. Laajakaistayhteyksiä voidaan käyttää missä tahansa verkon kuuluvuus alueella. Verkko laajenee jatkuvasti ja vuoden 2009 loppuun mennessä sen ennustetaan kattavan koko Suomen. Laajakaistayhteys toimii myös liikkuvassa käytössä säilyttäen datasiirtoyhteyden tukiasemasta toiseen siirryttäessä. Digita Oy rakentaa @450-laajakaistaverkkoa yhteistyössä Siemensin kanssa Flash-OFDM -teknologialla.

 
Laitteet

Käyttääksesi Mobile.fi langatonta laajakaistaa tarvitset päätelaitteen. Parhaan kuuluvuuden saat modeemiin liitettävän lisäantennin avulla.

  :: Hinnasto
  :: Laitteet ja tekniikka
  :: Missä toimii?
  :: Toimitusehdot
  :: Tilausohje
  :: Yhteystiedot
 Tilaa Mobile.fi
 
Leadtek 450-USB-MODEM 7F06
Nyt uutuutena saatavilla pieni, kevyt ja helposti mukana kulkeva USB-modeemi. Modeemi toimii missä vain 450-verkkoa löytyy ja se on jopa tehokkaampi ja herkempi kuin vanhemmat modeemit. Hyvä yhteysnopeus ja pieni vasteaika takaavat nopean, langattoman tiedonsiirron. Modeemin on mahdollista liittää myös ulkoinen antenni (ulkoisia antenneja tulossa myyntiin).

USB-liitäntäinen modeemi @450-verkkoonFlash-OFDM teknologia Pieni vasteaika mahdollistaa interaktiivisten sovellusten käytön Helppo ja nopea asennus Tuki ulkoiselle antennille Järjestelmävaatimukset: Prosessori: 600MHz tai enemmän, Muisti: 128 MB RAM tai enemmän, Käyttöjärjestelmä: Windows® XP, Vista (32bit), Red Hat® Linux® 9, MAC, Vapaata kovalevytilaa – 120 MB, 2 vapaata USB-porttia, CD-ROM -asema

Tutustu tarkemmin laitteeseen (PDF)

USB-modeemin hinta 275 €.


Leadtek 450-USB-MODEM
Qualcomm FDM2045-A ulkoinen modeemi Loppu!
Ulkoinen modeemi on loppuunmyyty! Tilalle sopii Lähiverkon paketti sisältäen datakortin, tukiaseman ja lisäantennin. Datakortti laitetaan kiinni tukiasemaan ja tukiaseman kautta yhteyden voi jakaa joko langattomasti (WLAN) tai verkkopiuhalla. Tukiasemassa on 4 LAN-porttia esim. tulostimille tai pöytäkoneille.
PöytämalliLaadukas antenni sekä TNC-liitäntä ulkoiselle antennille RJ-45 Ethernet- ja USB 1.1 -liitäntäToimii kaikkien RJ-45 liitännäisten laitteiden kanssa5 portainen signaalinvoimakkuusmittari etupanelissa Pakkaus sisältää: Modeemin, telineen modeemille, virtalähteen, RJ-45 -kaapelin (2m), USB-kaapeli ja ajurit Windows, Mac ja Linux koneille Yhteensopivat käyttöjärjestelmät (USB): Windows 2000, XP, Vista; Red Hat Linux 9; Mac OS X 10.2, 10.3, 10.4Ethernetin (RJ-45) kautta toimii millä tahansa TCP/IP-tekniikkaa tukevalla koneellaCE certifiedTakuu 2 vuotta

Tutustu tarkemmin laitteeseen (PDF)

Viimeisimmät ohjelmat ja ajurit löydät täältä.

Hinta 279 €.
 


Qualcomm desktop modem
Qualcomm PCMCIA FPC 2045-A datakortti
Kannettavan tietokoneen PCMCIA (type II) -korttipaikkaanSisäinen antenni sekä liitäntä ulkoiselle antennille Pakkaus sisältää: kortin, ajurit Windows, Mac ja Linux koneille sekä ohjelmisto CD:n Yhteensopivat käyttöjärjestelmät: Windows 2000, XP, Vista, Mac OS X 10.2, 10.3, 10.4, Red Hat Linux 9 ja Red Hat Enterprise LinuxCE certifiedTakuu 2 vuotta

Tutustu tarkemmin laitteeseen (PDF)

Viimeisimmät ohjelmat ja ajurit löydät täältä.

Mobile.fi kannettava-paketissa hintaan 249 €. Paketti sisältää lisäksi Indagon lisäantennin. Datakortin hinta erikseen ostettuna 199 €.Qualcomm datakortti
NETGEAR MBR814XF tukiasema
Datakortti laitetaan kiinni tukiasemaan ja tukiaseman kautta yhteyden voi jakaa joko langattomasti (WLAN) tai verkkopiuhalla (RJ-45). Tukiasemassa on 4 LAN-porttia esim. tulostimille tai pöytäkoneille.
Langattoman lähiverkon rakentamiseenJakaa yhteyden langattomasti useamman koneen kesken Tarvitsee toimiakseen Qualcomm PCMCIA FPC 2045-A datakortin (kortti laitetaan tukiasemaan) 4-portaisella kytkimellä varustettu tukiasema (802.11g) Tietokonetta suojaava palomuuri Kantama noin 90mTakuu 2 vuotta

Tutustu tarkemmin laitteeseen (PDF)

Viimeisimmät ohjelmat ja ajurit löydät täältä.

Mobile.fi lähiverkon paketissa saat tukiaseman, Qualcommin datakortin ja lisäantennin yhteishintaan 329 € . Tukiaseman hinta erikseen ostettuna 199 €.
 


NETGEAR tukiasema
Lisätarvikkeet
Indagon lisäantenni datakortille
Laajakaista antenni kannettaviin tietokoneisiin. Taajuusalue 445 – 470 MHz. Vahvistus n. 2 dBi. Kiinnitetään kannettavan näytön kylkeen mahdollisimman korkealle siten, että 60 cm kaapeli kulkee näppäimistön suuntaan. Kaapeli liitetään datakorttiin. Kuuluu Mobile.fi Kannettava- ja Lähiverkko-paketteihin. Voit tilata lisäantennin hintaan 59 €.

Indagon Yagi-antenni pöytämodeemille
Sisältäen Yagi-antennin Qualcommin ulkoiselle modeemille (12 dBi vahvistus), seinäkiinnikkeen ja putkikiinnikkeen, seinärasian, syöttökaapelin, välikaapelin ja 50 kpl kaapelikiinnikkeitä. Suunta-antennilla takaat parhaan mahdollisen yhteyden. Voit tilata Yagi antennisetin hintaan 89 €.

Indagon Yagi-antenni datakortille
Sisältäen Yagi-antennin Qualcommin datakortille (12 dBi vahvistus), seinäkiinnikkeen ja putkikiinnikkeen, seinärasian, syöttökaapelin, välikaapelin ja 50 kpl kaapelikiinnikkeitä. Suunta-antennilla takaat parhaan mahdollisen yhteyden. Voit tilata Yagi antennisetin hintaan 99 €.

Indagon Yagi-antenni 12dbi USB +DTM
12 dBi:tä vahvistava Yagi-antenni 10 metrin johdolla. Mukana liittimet Qualcommin pöytämodeemiin (DTM) ja Leadtekin USB-modeemiin. Suunta-antennilla takaat parhaan mahdollisen yhteyden. Voit tilata Yagi antennin hintaan 99 €.

Tilaa Mobile.fi

Indagon lisäantenni datakortille
Indagon lisäantenni
Yagi antennisetti
Indagon Yagi