GSM.fi Puhelinkauppa
 
Sonera Elisa Saunalahti Kolumbus
 
GSM.fi Etusivulle Etusivulle
GSM.fi Matkapuhelimet Puhelinkauppaan...
 

Elisa Matkapuhelinliittymät Elisa

Elisa Paketti Elisa Paketti

Sonera Matkapuhelinliittymä Sonera

Saunalahti Matkapuhelinliittymä Saunalahti

 -  3G-paketit
 -  Ykkönen
 -  TuplaPaketti
 -  SuperPaketti
 -  Paketti Plus
 -  Sopuhinta
 -  Saunalahtelainen
 -  Tekstari
 -  Lanka
 -  Puhu Hyvää
 -  Saunalahti GSM
 -  Datapaketti
 -  Palvelut ja asiakasedut
 -  Ulkomaanpuhelut
 -  Tarjoukset
 

 

Saunalahti Paketti Saunalahti Paketti

 Kolumbus

 

PlusTV-kanavapaketti PlusTV-kanavapaketti

Viasat-kanavapaketti Viasat-kanavapaketti

 

 Mobile.fi Laajakaista

 

 Liittymävertailu

 Tarjoukset

 Uutiset

 Kilpailu

 Tilaa liittymä

 Yhteystiedot

 


GSM.fi - Avainlippu

Tilaamalla meiltä
tuet työtä Suomessa
 


GSM.fi EtusivuSaunalahti Palvelupaketti Takaisin Saunalahti PikkuKolmonen 3G -sivulle

Saunalahden 3G-palvelupakettin toimitusehdot

Sopimuksen kohde

Saunalahti Palvelupaketti -sopimus on määräaikainen sopimus, joka sisältää pakettihinnoitellun matkaviestintäliittymän ja 3G-matkaviestintäverkon palveluiden käyttöön soveltuvan puhelimen. Palvelupaketti voi sisältää myös muita laitteita tai esimerkiksi ohjelmistojen käyttöoikeuksia.

Sopimuksen kesto ja SIM-lukitus

Saunalahti Palvelupaketti-sopimuksen voi tehdä vain määräaikaiseksi, maksimissaan 24 kuukauden sopimusajaksi.

Sopimuksen yhteydessä myydyssä puhelimessa on sopimusajan SIM-lukitus, jolloin puhelinta voi käyttää vain Saunalahden ja/tai Elisan matkaviestintäliittymässä. Asiakkaalla on mahdollisuus saada SIM-lukitus purettua sopimuksen päätyttyä kääntymällä Saunalahden puoleen. SIM-lukitusta ei saa itse purkaa.

Kun Palvelupaketin sopimusaika on päättynyt, sopimus jatkuu pakettihinnoitellun matkaviestintäliittymän osalta toistaiseksi voimassa olevana sopimuksena vastaavalla, ilman päätelaitetta tarjottavalla matkaviestintäliittymätyypillä. Saunalahden asiakkaalta perimät puhelimen veloitusosuudet, samoin kuin Saunalahden rahoittama Palvelupaketin subventio lakkaavat. Tällöin sopimus on irtisanottavissa kahden viikon irtisanomisajalla.

Sopimuksen sitovuus ja puhelimen omistusoikeus

Saunalahti Palvelupaketti-sopimus tulee sitovaksi seuraavasti:

  • myymälässä, kun asiakas on allekirjoittanut sopimuksen tai saanut tilausvahvistuksen;
  • puhelimitse tapahtuvassa asiakaspalvelussa, kun asiakas on saanut tilausvahvistuksen ja noutanut Palvelupaketin;
  • etämyynnissä (telemarkkinointi ja verkkokauppa), kun asiakas on saanut tilausvahvistuksen eikä asiakas ole käyttänyt 14 päivässä palautusoikeuttaan (käytettyjä palveluita vastaava osuus kuukausimaksusta veloitetaan).
  • Asiakas on ottanut Palvelupaketin sisältämän liittymän käyttöön
  • Asiakas on avannut Palvelupakettiin sisältyvän matkapuhelimen tehdaspakkauksen ja näin ollen ottanut puhelimen käyttöön.

Sopimus on sitova riippumatta siitä, saako asiakas puhelimen myymälässä, jälkitoimituksena tai postissa. Sopimuksen syntyminen voi edellyttää vakuuden antamista sekä liittymän että puhelimen osalta. Sopimus sitoo Saunalahtea, kun asiakkaan luottokelpoisuus on tarkistettu ja mahdollisesti vaadittu vakuusmaksu on maksettu.

Kun sopimus on syntynyt omistusoikeus puhelimeen siirtyy seuraavasti:

  • myymälässä, kun asiakas on saanut puhelimen haltuunsa tai kun se on toimitettu jälkitoimituksena asiakkaalle;
  • puhelimitse tapahtuvassa asiakaspalvelussa, kun asiakas on saanut puhelimen postissa;
  • etämyynnissä (telemarkkinointi ja verkkokauppa), kun asiakas on saanut puhelimen postissa eikä asiakas ole käyttänyt etämyyntisäännösten mukaista 14 päivän palautusoikeuttaan.

Sopimusta ei voi peruuttaa eikä puhelinta palauttaa sen jälkeen, kun sopimus on tullut sitovaksi.

Jos asiakas on varannut puhelimen ennen sopimuksen tekemistä, varattu puhelin myydään aina myyntipäivän hintaan.

Puhelin toimitetaan jälkitoimituksena vain Suomeen.

Numeron siirto ja liittymätyypin vaihtaminen

Puhelinnumeron siirto toiselta operaattorilta on tehtävä kahden viikon kuluessa sopimuksen syntymisestä. Numeronsiirto edellyttää, että numero on siirtokelpoinen. Vaikka numero ei olisi siirrettävissä esimerkiksi sen vuoksi, että asiakas on tehnyt entisen toimittajan kanssa määräaikaisen sopimuksen, eikä sopimus ole päättynyt, Saunalahdella on oikeus antaa asiakkaalle uusi numero, jolloin syntyy pätevä Saunalahti Palvelupaketti -sopimus.. Koska asiakkaan entisen sopimuksen voimassaolo ei ole Saunalahden tarkistettavissa, asiakas sitoutuu tarkistamaan entisen sopimuksen voimassaolon ennen Saunalahti Palvelupaketti -sopimuksen tekemistä.

Jos liittymätyyppi vaihdetaan toisesta Saunalahden liittymästä Saunalahti Palvelupaketti -sopimukseen, eivät liittymässä mahdollisesti olleet puheaika- ja kuukausimaksujen alennukset siirry Saunalahti Palvelupakettiin.

Jos entinen liittymätyyppi on ollut myös pakettihinnoiteltu, käyttämättä jääneet puheluminuutit eivät siirry Saunalahti Palvelupakettiin, vaan Saunalahti suosittelee asiakasta tilaamaan vaihdon laskutusjakson päättymispäiväksi tai muuten käyttämään laskutusjakson puheluminuutit ennen vaihtoa.

Muut edut ja palvelut

Saunalahti Palvelupaketti kerryttää SaunaBonusta kokonaisuudessaan, myös mahdollisen puhelimen kertakorvauksena perittävän lisämaksun osalta. SaunaBonuksen hyvitykset kohdistetaan Saunalahti Palvelupaketin liittymäosuuteen, ei puhelimen veloituksiin.

Saunalahti Palvelupakettiin ei voi yhdistää seuraavia palveluita: Saunalahti Sisärengas, Tekstiviestipaketit. Saunalahti voi halutessaan rajoittaa muidenkin yksittäisten lisäpalvelujen toimitusehdoissa niiden saatavuutta Saunalahti Palvelupakettiin.

Sopimuksen muuttaminen ja siirtäminen kesken kauden

Asiakas voi muuttaa Palvelupaketin sopimusaikana Palvelupaketin liittymäosuuden tyyppiä toiseen tarjolla olevaan. Muutoksesta peritään Saunalahden hinnaston mukainen liittymätyypin vaihtomaksu. Muita muutoksia asiakas ei voi tehdä 24 kuukauden sopimusaikana ilman Saunalahden suostumusta, kuten maksaa puhelimen kaikkia kuukausimaksuja kerralla.

Asiakas voi vaihtaa Palvelupaketin sisältämän puhelimen toiseen Saunalahden tarjoamaan Palvelupaketti-puhelimeen maksamalla nykyisen Palvelupaketin sopimuskauden jäljellä olevat puhelinosuuden veloitukset kertasuorituksena Saunalahdelle ja avaamalla uuden Palvelupaketin alusta. Asiakas voi vaihtaa puhelimen toiseen kerran kalenterivuodessa.

Saunalahdella ei ole oikeutta muuttaa näitä sopimusehtoja tai Palvelupaketin hinnoittelua asiakkaalle epäedulliseen suuntaan yksipuolisesti sopimusajan kuluessa.

Asiakas ei saa siirtää sopimusta sopimusajan kuluessa ilman Saunalahden suostumusta.

Kuukausimaksut

Palvelupaketista veloitetaan kiinteä kuukausimaksu, joka sisältää Palvelupaketin hinnastossa mainitut hinnoittelukomponentit määritellyillä käyttörajoilla. Tällaisia kuukausimaksuun sisältyviä komponentteja voivat olla esim. normaalihintaiset kotimaanpuhelut, tekstiviestit tai multimediaviestit.

Palvelupaketin kuukausimaksuun kuulumattomat liikenne- ja muut maksut veloitetaan käytön mukaan Palvelupaketin tai Saunalahden yleisen matkapuheluhinnaston mukaan.

Mahdolliset Palvelupaketin kuukausittaisen maksimirajan ylittävät liikennemaksut veloitetaan hinnaston mukaisin hinnoin. Asiakkaan tulee noudattaa erityistä huolellisuutta luovuttaessaan puhelimen toisen käyttöön. Asiakas voi rajoittaa liittymän käyttöä erilaisilla estopalveluilla. Estopalvelu on tilattava erikseen puheluille ja tekstiviesteille. Estopalveluilla ei voi estää lisämaksullisten internet- tai WAP-palveluiden käyttöä.

Palvelupaketin kuukausimaksu sisältää aina myös puhelimen kuukausiveloitukset. Asiakkaan laskulla näkyvä puhelimen hinta ei sisällä yrityksille vähennyskelpoista arvonlisäveroa. Arvonlisävero käsitellään puhelimen myynnin yhteydessä ja yritysten tulee tehdä arvonlisäverokirjauksensa kirjanpitoon vastaavasti.

Laskutuskauden pituus on yksi kuukausi (ei kalenterikuukausi). Sopimuksen päättyessä veloitetaan kesken jäänyt laskutuskausi loppuun. Kuukausimaksut veloitetaan, vaikka liittymää tai puhelinta ei olisi käytetty.

Takuu

Palvelupakettiin sisältyvillä matkapuhelimilla on niiden valmistajan myöntämä takuu. Takuuehdot löytyvät puhelimen myyntipakkauksesta.

Saunalahti ohjeistaa takuuhuoltojärjestelyistä asiakasta myyntipaketin ohjeistuksella, kotisivuillaan ja puhelimitse asiakaspalvelun kautta. Asiakkaan tulee toimittaa takuunalaiset puhelimet huoltoon Saunalahden ohjeistuksen mukaisesti.

Saunalahti Palvelupaketti-sopimuksen tekemällä asiakas hyväksyy puhelimen valmistajan takuuehdot. Puhelimen käyttöohje ja sen mukana olevat takuuehdot katsotaan luetuksi ilman erillistä vahvistusta ja asiakkaan katsotaan olevan tietoinen takuuehdoista.

Kaikki asiakkaan puhelimeen lisäämä tieto on aina asiakkaan vastuulla. Saunalahti ei vastaa takuuhuollon yhteydessä puhelimesta kadonneista tiedoista.

Omistajan riski puhelimesta

Kun omistusoikeus puhelimeen on siirtynyt, asiakas vastaa itse puhelimesta, esimerkiksi sen varastamisesta tai katoamisesta. Saunalahti suosittelee puhelimen vakuuttamista kyseisten tilanteiden varalta, sillä jos puhelin varastetaan, ei asiakas vapaudu maksamasta puhelimen kuukausimaksuja sopimusajan päättymiseen saakka. Asiakasta pyydetään ilmoittamaan Saunalahdelle välittömästi, jos puhelin on varastettu, jolloin Saunalahti pyrkii mahdollisuuksiensa mukaan rajoittamaan puhelimen käyttömahdollisuuksia.

Asiakas vastaa itse puhelimensa suojauksesta, tietoturvasta ja asetuksista. Internet toimintaympäristönä saattaa aiheuttaa puhelimen toimivuuteen tai tietoturvaan puutteita. Internetin kautta saapuvien ohjelmistojen ja muun materiaalin tallentamisessa puhelimelle on syytä olla erityisen varovainen.

Sopimuksen irtisanominen

Sopimusta ei voi purkaa tai irtisanoa päättymään ennen sopimusajan päättymistä. Sopimusaika päättyy, kun sekä liittymästä että puhelimesta maksettava viimeinen laskutuskausi päättyy. Sopimus on irtisanottava viimeistään kaksi viikkoa etukäteen, jotta sopimus päättyisi sopimusajan päättyessä. Muussa tapauksessa sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana siten kuin edellä kohdassa 2. on kuvattu. Puhelimen katoaminen, rikkoutuminen tai varastaminen ei oikeuta sopimuksen irtisanomiseen.

Sopimuksen purkaminen

Jos asiakkaalle tulee sopimuksen syntymisen jälkeen Kuluttajasuojalain määrittelemä nk. sosiaalinen suorituseste täyttää sopimuksen velvoitteita, sovitaan sopimuksen purkamisesta tapauskohtaisesti. Sopimuksen purkamisesta sovittaessa otetaan huomioon asiakkaan puhelimesta maksama käteismaksu, puhelimesta ja Palvelupaketin liittymäosuudesta maksamat kuukausimaksut, jäljellä oleva sopimusaika, luottokustannukset, puhelimen käypä arvo ja Saunalahden rahoittama puhelimen subventio.

Asiakkaan on tehtävä Saunalahdelle kirjallinen pyyntö sopimuksen purkamisesta suoritusesteen takia sekä esitettävä todisteet esteestä.

Purkamisesta huolimatta asiakkaan puhelinnumero jää Saunalahdelle sopimusajan loppuun saakka.

Puhelimen sulkeminen

Jos asiakas poistaa itse SIM-lukon, on Saunalahdella oikeus estää puhelimen käyttö.

Palvelukohtaisten toimitusehtojen voimaantulo

Näitä ehtoja sovelletaan 1.4.2006 alkaviin Saunalahti Palvelupaketti -sopimuksiin. Ehdot ovat voimassa toistaiseksi. Näiden ehtojen lisäksi sovelletaan Saunalahti Palvelupakettisopimuksiin Saunalahden matkaviestinpalvelujen toimitusehtoja ja yleisiä toimitusehtoja. Mikäli ehdot ovat keskenään ristiriidassa, sovelletaan ensisijaisesti näitä Palvelupaketin toimitusehtoja, toissijaisesti matkaviestinpalvelujen toimitusehtoja ja lopuksi yleisiä toimitusehtoja.


Saunalahti Palvelupaketti Takaisin Saunalahti PikkuKolmonen 3G -sivulle  Uutta Saunalahdelta
  3G Puhelin omaksi 0 € 3G Puhelin omaksi 0 €
     
  Saunalahti Tarjoukset
  Saunalahden paketissa musiikkipuhelimen valinneelle kuulokkeet kaupan päälle! Saunalahden paketissa musiikkipuhelimen valinneelle kuulokkeet kaupan päälle!
     
  Saunalahden Matkapuhelinliittymät
  Saunalahti Ykkönen 3G Ykkönen 3G
  Saunalahti MegaViestiX 3G MegaViestiX 3G
  Saunalahti TuplaPaketti 3G TuplaPaketti 3G
  Saunalahti Totaali2 3G Totaali2 3G
  Saunalahti ViestiX 3G ViestiX 3G
  Saunalahti PikkuKolmonen 3G PikkuKolmonen 3G
  Saunalahti Datapaketti Datapaketti
  Saunalahti OmaVerkko 3G OmaVerkko 3G
  Saunalahti TuplaPaketti TuplaPaketti
  Saunalahti SuperPaketti SuperPaketti
  Saunalahti Ykkönen Ykkönen
  Saunalahti Lanka Lanka
  Saunalahti Paketti Plus Paketti Plus
  Saunalahti Sopuhinta Sopuhinta
  Saunalahti Puhu Hyvää Puhu Hyvää
  Saunalahti Tekstari Tekstari
  Saunalahtelainen Saunalahtelainen
  Saunalahti GSM GSM