GSM.fi GSM.fi
 
GSM.fi Sonera Elisa Saunalahti DNA GSM-Suomi Plustv Viasat lehdet.net GSM.fi
GSM.fi
 
GSM.fi
GSM.fi Etusivulle Etusivulle
GSM.fi
 
GSM.fi

DNA Matkapuhelinliittymät DNA

GSM.fi

Elisa Matkapuhelinliittymät Elisa

GSM.fi

Sonera Matkapuhelinliittymät Sonera

GSM.fi

Saunalahti Matkapuhelinliittymät Saunalahti

GSM.fi
    -  Edukas
    -  Ykkönen
    -  Eliitti
    -  Eliitti+
    -  Tuplapaketti
    -  Tuplapaketti+
    -  Totaali
    -  Tekstari
    -  Kotipuhelin
    -  Edukas 3G
    -  Ykkönen 3G
    -  Eliitti 3G
    -  Eliitti+ 3G
    -  Tuplapaketti 3G
    -  Totaali 3G
    -  MobiililaajakaistaPaketti
    -  Palvelut ja asiakasedut
GSM.fi  Tilaaminen ja toimitus
    -  Ulkomaanpuhelut
    -  Tarjoukset
 

 

GSM.fi

GSM Suomi Matkapuhelinliittymät GSM Suomi

GSM.fi
 
GSM.fi

PlusTV-kanavapaketti PlusTV-kanavapaketti

GSM.fi

Viasat-kanavapaketti Viasat-kanavapaketti

GSM.fi
 
GSM.fi

Liittymävertailu Liittymävertailu

GSM.fi

Tarjoukset Tarjoukset

GSM.fi

Uutiset Uutiset

GSM.fi

Kilpailu Kilpailu

GSM.fi

Tilaa liittymä Tilaa liittymä

GSM.fi

Yhteystiedot Yhteystiedot

GSM.fi
 
GSM.fi - Avainlippu

Tilaamalla meiltä
tuet työtä Suomessa
saunalahti GSM
Saunalahti Matkapuhelinliittymä

Saunalahti liittymän tilaaminen ja toimitus

Liittymän tilaaminen

Tilaaminen tapahtuu turvallisesti SSL-suojatussa yhteydessä verkkokaupassamme. Tilaajan täytyy olla myös liittymän omistaja ja omistajan tulee olla täysi-ikäinen. Tilaussopimus syntyy tilaajan ja Saunalahti Group Oyj:n välille jolloin tilaajasta tulee Saunalahden asiakas. Tilaussopimukseen sisältyy 14 vuorokauden peruuttamisoikeus joka päättyy kun asiakas ottaa liittymän käyttöönsä. Voit tilata liittymän joko uudella numerolla tai pitää vanhan numerosi.

Tilauksen yhteydessä voit valita monipuolisia lisäpalveluja liittymällesi. Saunalahti veloittaa valitsemistasi maksullisten lisäpalveluiden tilaamisesta aiheutuvat kustannukset puhelinlaskusi yhteydessä, joten sinun ei tarvitse maksaa mitään liittymän tilauksen yhteydessä.

Numeronsiirto
Tehdessäsi numeronsiirtotilauksen gsm-numeron suuntaosa ei ole enää gsm-operaattorista riippuvainen vaan voit operaattoria vaihtaessasi pitää vanhan gsm-numerosi. Numeron siirtämisessä operaattorilta toiselle menee normaalisti noin 7-10 päivää. Saunalahti tiedottaa siirtoajankohdan tekstiviestitse nykyiseen liittymääsi. Numeroa ei tarvitse irtisanoa erikseen nykyiselle operaattorille vaan siirto tapahtuu automaattisesti. Vanhan operaattorin liittymä toimii numeron siirtymiseen saakka joten et joudu olemaan ilman liittymää. Ennalta maksettavia Prepaid-liittymiä ei voi siirtää. Lisäpalvelut eivät siirry numeron mukana, valitse siis liittymää tilatessasi haluamasi lisäpalvelut. Jos numerolla on määräaikainen sopimus voimassa edellisellä operaattorilla, ei numeroa voi siirtää ennen sopimuksen päättymistä.

Henkilöllisyyden tarkistaminen
Asiakkaan tunnistaminen tapahtuu postissa. Henkilöllisyyden varmistus tapahtuu postissa noutaessasi lähetyksen joten mukana tulee olla kuvallinen henkilöllisyystodistus.

Liittymän toimitus

Liittymä toimitetaan lähimpään postiisi kirjattuna kirjeenä. Saat kotiisi ilmoituksen, kun uusi SIM-kortti on noudettavissa lähipostista. Toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää. Postimaksu on maksettu puolestasi. Numeronsiirtotapauksissa liittymä on käytössäsi numeron siirryttyä (7-10 vrk), muuten SIM-kortti on heti käyttövalmis. Tilauksia ei toimiteta ulkomaille, C/O- tai Poste restante-osoitteeseen eikä postilokeroon (PL).

Tilauksen peruutus

Mikäli haluat perua GSM.fi sivuilta tekemäsi tilauksen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme (p. 08-471977, asiakaspalvelu@gsm.fi) tai vastaa saamaasi tilausvahvistukseen. Tilaussopimukseen sisältyy 14 vuorokauden peruuttamisoikeus joka päättyy kun asiakas ottaa liittymän käyttöönsä.Saunalahti Matkapuhelinliittymä

     
  Saunalahti lisätietoa liittymistä
   
 
Saunalahti Palvelut ja asiakasedut
Saunalahti GSM.fi Rekisteriseloste
Saunalahti Yleiset toimitusehdot (pdf)
Saunalahti Kuuluvuuskartta