Sulje ikkuna


Tarjousehdot


Viasat Tuplaplatina Tarjous:
Tarjous koskee uusia asiakaskotitalouksia jotka tilaavat Viasat Tuplaplatina paketin 12 kuukaudeksi. Ensimmäiset 6 kk 19,90 €/kk ja seuraavat 6 kk 39,95 €/kk. Korttimaksu 29 €/6kk. Avaus 0€ (norm. 49 €). Kokonaiskustannus 12 kuukauden Viasat Tuplaplatina tilauksesta 417,10 €. Hinta sisältää digiboksin ja lautasantennin. Tilaus jatkuu 12 kk:n jälkeen toistaiseksi voimassaolevana hintaan 39,95 €/kk.

Viasat Tuplaplatina HD Tarjous:
Tarjous edellyttää 12 kk:n Viasat Tuplaplatina -sopimusta. Saat ensimmäisen 6 kk:n katselut puoleen hintaan 19,90 €/kk, jonka jälkeen katselumaksu on 39,95 €/kk. HD-kanavat 9,95 €/kk (12 kk sitova tilaus). Tarjous sisältää HD-perusdigiboksin, lautasantennin ja perusasennuksen. Mikäli valitset tallentavan HD-digiboksin saat sen hintaan 299€ (norm. 599€), jolloin tarjous ei sisällä HD-perusdigiboksia. Avausmaksu 0 € (norm. 49 €). Korttimaksu 29 €/ 6 kk. Toimitusmaksu 50 €. Laskutuslisä 1,68 €. Tarjous on voimassa toistaiseksi ja koskee vain uusia asiakkaita.

Ilmainen asennus:
Asennus sisältää normaalit asennustyöt 80 euroon asti; paketin mukana tulevan lautasantennin kiinnityksen seinäkiinnityksellä, kaapelinvetoa pinta-asennuksella enintään 20 metriä, yhden läpiviennin, ei kuitenkaan kattoläpivientiä, sekä kanavien virityksen. Matkakulut yli 20 km matkoista sekä muut kuin paketin mukana tulevien osien asennus ja tarvikkeet veloitetaan erikseen. Asennus ei sisällä töitä kiinteistön olemassa olevaan antenniverkkoon. Kattoasennuksissa ja epäselvissä tapauksissa pyydä hinta-arvio asentajalta etukäteen. Asennus on ilmainen vain sopimuksen toteutuessa. Mikäli paketin asentaminen ei ole mahdollista, vastaa asiakas itse asentajan käynnin kustannuksista. Asennus etuseteli kattaa asennuksen kustannukset 80 euroon saakka, mahdollinen ylittävä osa veloitetaan erikseen.


Viasat pidättää oikeuden hinta- ja sopimusmuutoksiin.

Sulje ikkuna